Katrine Fredriksen

SYKEHUSET: SUNN FRAMDRIFT

Katrine Fredriksen
SYKEHUSET: SUNN FRAMDRIFT

Sykehuset i Haugesund er i rute og nærmer seg ferdigstilling.


HAUGESUND: Andreas Hunsbedt, anleggsleder for sykehuset i Haugesund kan rapportere om at prosjektet går veldig bra og etter planen. – På tross av strenge krav og mange hensyn i forhold til rystelser, sprenging og støv produserer vi det vi skal. 

Det har vært utfordringer blant annet i forhold til det tekniske anlegget på sykehuset som har gjort at det har kommet endringer i mengde og utførelse. Det er veldig god dialog med byggherren og problemer blir tatt opp med dem fortløpende.  – Omfanget av det tekniske var noe usikkert og det viste seg å være mye som måtte kobles om. Det har også vært litt økning i omfanget ute med tanke på mengde sprenging og metode for utførelse av dette. Det har gjort at fristen for ferdigstillelse nå blir utsatt fra desember til ut januar 2019. 

Det som gjenstår er siste del av sprengningsarbeidet, en del tømmerarbeid på fasaden på sykehuset i forhold til bygningsdelen som er blitt revet og tilpasning av denne til den nye byggegropen. I tillegg er det utgraving av tekniske grøfter, sikringsarbeid og avsluttende arbeid.