Katrine Fredriksen

Hvem er vi: Per Eivind Hope

Katrine Fredriksen
Hvem er vi: Per Eivind Hope

PER EIVIND HOPE
Fagarbeider
Bor i Hope i Risør
Gift, to barn

- Jeg kom til Risa første gangen i 2010 og ble her til 2015, forteller Per Eivind. - Den gangen var det veidriftskontrakten for Arendal Øst med Statens Vegvesen det gjaldt. Jeg ble der helt til NCC overtok kontrakten, og fulgte da med over til NCC, sier han. NCC er et svensk entreprenørkonsern og med virksomhet i Norden innen bygg og anlegg, asfalt og pukkvirksomhet, samt eiendomsutvikling.

- Så kom jeg tilbake nå i september 2019, og gjør nå forberedelser for vinterdrift. For meg betyr det at jeg skal kjøre salte- og brøytebil, og drive vakthold. - Men så kommer våren og sommeren, og da blir det etterhvert kantklipp og tunnelvasking, i alle fall. Det er litt åpent ennå hva de nye oppgavene vil bli, siden dette er en helt ny vei og med andre utfordringer. Han forteller at en av oppgavene på den gamle E18, kunne være å kjøre støtputebil, som er akkurat hva det høres ut som; en bil med støtputer. 

- De ble typisk satt opp når det ble jobbet på mer uoversiktlige strekninger, da for å verne personell og utstyr. Jeg ser fram til å jobbe hos Risa igjen, og mener det kjekkeste blir å jobbe med de trivelige kollegene, selv om det også er kjekt at alt, både vei og utstyr er nytt. - Dette blir bra!