Katrine Fredriksen

LEDEREN

Katrine Fredriksen
LEDEREN

Vi er inne i vintermånedene som normalt er en roligere periode i anleggsbransjen. Selv om Risa for tiden har noe tørke på ordreinngangen er det alltid travle tider i Internproduksjon. Risa har fremdeles mange prosjekter i gang, og nye kommer stadig til. Det er vår jobb i Internproduksjon å være bindeleddet og sørge for en god dynamikk mellom de ulike avdelingene i Risa, slik at prosjektene får tilgang til ressurser Internproduksjon består av flere viktige områder som boring og sprenging, stikning, transport, spesialprosjekt, pukk og tipp samt tømrerarbeid. Det er et puslespill å få til denne balansen i selskapet til enhver tid, og vi er avhengig av en tett og god tone med både prosjektene, anbud og ikke minst Rental.one. Fremover er det en suksessfaktor at alle har fokus på god drift i prosjektene, slik at de blir levert i henhold til våre kunders forventninger og krav samtidig som Risa og Rental.one sin maskinpark blir forvaltet optimalt. 

God drift og fornøyde kunder går hånd i hånd og er avgjørende for Risa sine resultater. Vi kan si det samme om det interne arbeidet vi gjør i Risa; et godt samarbeid på tvers av avdelingene gjør oss godt rustet til å løse utfordringene sammen. I det kommende året blir dette enda mer fokus i form av det interne forbedringsprosjektet: Risamodellen. Internproduksjon ser frem til å kunne være en god bidragsyter med å løfte både kvalitet og samarbeid i alle ledd, samt forbedre prosjektene sine styringssystem i den nye modellen. Vi i Risa skal ha lov til å stille spørsmål, og foreslå enklere og mer kostnadseffektive løsninger
i arbeidet. Det er i samhandling og dialog vi gjør hverandre gode.

Vi skal fortsette å være en sparringpartner og løse hverdagsutfordringer på prosjektene samtidig som vi skal være mer aktive på det eksterne markedet, tilby vår kompetanse og maskinpark på fjell, pukkver, tømmerarbeid og trafikkvarsling. Vi er vant med å snu oss om raskt for å gi våre kunder gode løsninger i et presset marked.

Internproduksjon er klar for år 2020, og gleder oss til å fortsette samarbeidet – både internt og eksternt. 

God Jul og Godt Nytt År! 

Helsing Kato Risa, Leder for internproduksjon.