anette wold

Lederen

anette wold
Lederen

Det har vært et hendelsesrikt år i anleggsavdelingen. Det startet litt tregt med veldig lav aktivitet de tre første måneder. Det var høyt fokus på å få inn jobb for å få flest mulig folk og maskiner i sving igjen. I mai vil jeg si at vi var tilbake på det nivå vi ønsket å være med høyt tr ykk i våre lokale områder, Sirdal, Haugalandet og Jæren.

På Jæren har vi hatt tre viktige prosjekt som har gått siden våren og fortsetter over neste år. Det er IVAR vannledning etappe 1, hvor vi legger første del av en ny hovedvannledning mellom Ålgård og Stavanger. Så har vi Atlanteren på Hundvåg for Stavanger kommune hvor vi oppgraderer VA og klargjør et stort, nytt utbyggingsområde for kommende boligutbygginger. Videre har vi Totalentreprise på Bussvei Gausel - Nådlandsbråtet som er en del etappe av Bussveien mellom Stavanger og Sandnes. Her har vi både bygging og prosjektering av bussvei, bru, kulverter og ikke minst er det stort fokus på det visuelle og det estetiske i sluttproduktet og det er veldig kjekt at vi får til bra.

De tre prosjektene som er nevnt ovenfor har forskjellige byggherrer, men har et krav om bruk av miljødiesel for å redusere klimagassutslipp. På Bussveien var det vi, som solgte det inn for byggherren som en del av vårt løsningsforslag i konkurransen.

Ellers har vi nå startet opp flere litt mindre prosjekt i vårt nærmiljø, på Bryne og Klepp blant annet. Det er så klart ekstra kjekt med jobber så lokalt. Vi er og i gang med riving av siste del på Avinor som skal være ferdig revet før jul og vi har hatt et bra år på riving generelt.

I avdeling Sør har det vært godt trykk i hele sesongen med mye hyttebygging i Sirdal og flomsikring på Tonstad. Nå mot vinteren blir det litt roligere, men vi håper at vi kan holde alle maskiner og folk i arbeid.

På Haugalandet har det vært fullt trykk i heile år med mye VA-saneringsjobber, på Isvik og Åkrehamn som begge nå går mot slutten, så har vi VA-sanering på Mosbron som går for fullt fortsatt. Vi har og ferdigstilt kunstgressbanen på Åkrehamn. Fremover har vi godt ordrebelegg og ikke minst gleder vi oss veldig til endelig få starte på Karmsundsgata. Med dette sagt vil vi på avdeling Anlegg takke for et herlig år og en kjempeinnsats fra alle!

Ha en fin juleferie når den tid kommer og lad opp til et enda bedre 2022.
God Jul & Godt nytt år.

Mvh
Tommy E. Karlsson