anette wold

Hvem er vi: Bernt Omund Øvregaard, 52

anette wold
Hvem er vi: Bernt Omund Øvregaard, 52

Bor på Klepp
Samboer

Bernt Omund er maskinfører og har jobbet i Risa i cirka fire år. I tillegg er han bonde med 220 000 kyllinger. Det går i slaktekyllinger og han påstår at han ikke har navn på hver kylling. Gården er på Orre. På spørsmål om hvor han har jobbet før kommer det en innrømmelse om at han nok har vært innleid av de blå. Han har hatt et enkeltmannsforetak med graving på siden av gårdsdriften.

For tiden er han på Sola flyplass og river parkeringshuset der. De siste to årene har det gått i riving. Vanligvis kjører han en 40 tonner men nå er det langemann som er arbeidsplassen hans.

Når en river må en tenke seg om og ikke stresse. Det er viktig at en bygning blir tatt ned i riktig rekkefølge. Dette er noe vi har samtaler om før vi går i gang. Etter hvert får en erfaring og en følelse for hvordan det best kan gjøres. Av og til må det lirkes litt slik at ikke for mye kommer ned. Men etter at det er revet skal jo alt av isopor, glava, papp, treverk, betong, jern osv sorteres og det er ofte en større jobb, men jeg liker utfordringer, avslutter Bernt Omund