anette wold

Hvem er vi: Kjetil Himle, 50

anette wold
Hvem er vi: Kjetil Himle, 50

Kvalitetssjef
Bor i Stavanger
Gift, to barn

Kjetil kom til Risa i mars 2020. Han tok sin teknisk faglige utdannelse i Forsvaret og var der i syv år. Han har jobbet i gjenvinningsindustrien og var 10 år i Norsk Metallretur. Oljeservicenæringen har han også jobbet i.

Jeg kommer opprinnelig fra Voss, men har jobbet rundt omkring i landet. I Forsvaret var jeg i Vatneleieren og hadde ansvar for verkstedet der. Jeg er jo biltekniker og jobbet de 20 første årene av min arbeidskarriere med maskiner. Jeg trives godt i Rogaland og liker den direkte væremåten til jærbuen. Min jobb er å være leder for HMS og K. Vi har fordelt det slik at Elsie har det operative faglige ansvaret for HMS mens jeg rapporterer og styrer ressursene. Vi skal sørge for at alle i Risa jobber for å dekke HMS/K-kravene. Vi er flinke til å bygge opp grunnleggende prosedyrer, men vi må jobbe med forbedringer slik at vi kan levere kvalitet med sikkerhetsfokus.

Kjetil beskriver seg selv som ærekjær og at det er viktig for han å levere best mulig. På fritiden liker han å trene. Jakt og friluftsliv i Sirdal står også høyt på