Katrine Fredriksen

NORGES BESTE TEAM

Katrine Fredriksen
NORGES BESTE TEAM

Siemens Gamesa sier at Risa har det beste teamet på vindkraftutbygging i Norge.


Gjennom de store vindkraftutbyggingene vi er med på, har vi opparbeidet betydelig spisskompetanse innen prosjektering, veibygging, fundamenter, elektro og mer til. Vi har langt på vei blitt en leverandør som kan svare på alt i eget hus.

At vi har fått en unik posisjon skyldes også at vi er på arenaer som ikke har vært typiske for entreprenører. Vi stiller der beslutningene tas og de lange linjene trekkes opp. Det er her vi kan påvirke. Vi blir lagt merke til fordi vi har mye å til føre. Men vi er også der for å lære. Vi kan alltid bli bedre.

Det store trøkket og den kjappe framdriften i energiprosjektene skaper en del utfordringer. Det krever at vi har et stort og profesjonelt apparat i ryggen for å kunne levere godt. Da er det ekstra kjekt å høre at vindkraftutbyggere som Siemens Gamesa Norge sier at Risa har det beste teamet på vindkraftutbygging i landet. 

Vindkraft blir mer lønnsomt framover. Nye og mer effektive vindmøller gjør vindenergi bærekraftig uten subsidier. De nye vindmølletypene som kommer i løpet av to-tre år genererer
6 mW, neste tre ganger så mye som dagens vindmøller på Høg-Jæren. Det betyr igjen at naturinngrepene kan reduseres og at det vil bli enda mer attraktivt å bygge ut. 

Ha en energisk vinter!

Kjell N. Skjølingstad
Energi- og industridirektør

Skjermbilde+2018-12-14+kl.+13.34.48.jpg