Katrine Fredriksen

BRYNES BESTE VESTKANT

Katrine Fredriksen
BRYNES BESTE VESTKANT

Geir Vigre, daglig leder i Tjøtta Utbyggingsselskap, er godt fornøyd med samarbeidet med Risa og prosjektleder Geir Stensland.


TJØTTA GARD: I august startet Risa sin del av arbeidet på Tjøtta Gard. Totalt skal det bygges 220 boliger på området som dekker ca. 65 dekar. Risa har ansvar for komplett infrastruktur med veier, vann og avløp samt opparbeidelse av leke- og grøntområder. Kontrakten er på 36 millioner og skal være ferdig innen juli 2020.

– Ulike delfelt skal leveres underveis, og vi kommer til å ha 5-6 maskiner og 5-6 håndfolk gående jevnt, sier Geir Stensland, prosjektleder i Risa.

Han legger til at det er noen utfordringer siden det jobbes tett på kulturminner og et vernet område. Barnehagen, som er nærmeste nabo, er også en ekstra sikkerhetsfaktor.

Team Bygg har byggeledelsen på prosjektet der Tjøtta utbyggingsselskap (TU) er byggherre med flere eiere bak seg. Oppdragsgiverne er godt fornøyde med samarbeidet med Risa.  – Risa er en sikker og god leverandør med gode rutiner. De har skikkelige forhold og god kommunikasjon. Vi snakker ikke om kontor i baklomma, slik en gjerne finner hos enkelte små aktører, sier Geir Vigre, daglig leder i Tjøtta Utbyggingsselskap.