Katrine Fredriksen

Haugalandet

Katrine Fredriksen
Haugalandet
Bilder+til+web+ONSDAG121.jpg

Markedet på Haugalandet har gitt oss store utfordringer dette året, vi har opplevd å strebe hardt etter de jobbene som har blitt utlyst. Noen jobber har blitt tildelt Risa, mens andre dessverre ble med «stang ut» for oss. Nå tror jeg grafen vår har nådd bunnen og at arbeidsmengden er på vei opp ettersom vi ser jobbene har hatt en jevn økning utover høsten. Dessverre for oss ble Karmsundgata avlyst av Statens Vegvesen som resulterte i at vi måtte gjøre et taktskifte for å se på nye jobber med rask oppstart. Sammen med anbudsavdelingen på Nærbø er vi godt på vei, men trenger litt mer tid for å komme der vi ønsker å være med arbeidsmengde for Haugalandet.

For tiden har vi god aktivitet som underentreprenør for Total Betong med bussanlegget på Raglamyr som skal ferdigstilles sommeren 2020. Vi har også blitt tildelt en VA jobb; etappe 2 i Prestavegen på Karmøy. Prosjektet hadde rask oppstart og vi er allerede i gang med spunting og grøftegraving. Et annet spennende prosjekt som kan nevnes er jobben vi har med moloreparasjon for Hindervåg båtlag. I november starter vi opp med et nytt prosjekt med VA grøft for Tysvær kommune.

Fremover ser vi markedet gir oss bedre muligheter enn det vi har hatt tidligere i år, vi skal jobbe hardt for å skaffe oss mer langsiktige og større jobber. I Risa har vi mange dyktige arbeidere, de jobbene vi vinner skal vi jobbe godt med. Nøkkelen til god kvalitet og ekta vare er avhengig av oss alle. Vi må forstå oppgavene våre som skal utføres for å kunne gjøre gode prosjekt samt overlevere rett kvalitet til kunde.

2020 blir ett spennende år og jeg ser frem til å se utviklingen videre i Risa både med pågående prosjekter og de prosjekter vi kan se komme i fremtiden. Vi er en god gjeng og sammen får vi utført arbeid i Ekta Vare Ånd.

Jeg vil benytte anledningen til å ønske dere en god jul og et godt nytt år.

Alf Olav Sætre, Prosjektsjef.