Katrine Fredriksen

Hvem er vi: Pål Blesvik

Katrine Fredriksen
Hvem er vi: Pål Blesvik

PÅL BLESVIK
Ressurskoordinator Risa
Bor i Risør

Jeg jobbet i Risa som driftsleder på Arendal Øst kontrakten i 2014-15 og opplevde gode tider som en liten utpost mot øst i Risa konsernet. Men kontrakten med SVV tok slutt og gjengen ble delt opp. Selv har jeg hatt noen år i tømmerbil med god tid til å mimre om tiden med drift og vedlikehold. Gleden var derfor stor når jeg fikk spørsmål om jeg ville tilbake til Risa hvis de vant den store kontrakten med Nye Veier!

I en spennende anbudskonkurranse, viste veidriftgjengen hos Risa på Nærbø hvem som var best og kjempekontrakten var i boks! I juni ble jeg ansatt som resurs koordinator og det var stor stas for meg å gå inn døra på hovedkontoret igjen! Følelsen av å være en del av “Risa-familien” igjen strømmet på da jeg ble hilst velkommen tilbake av gamle og nye kolleger som jeg møtte i gangene! Det er underlig at et så stort konsern kan kjennes så lite og intimt. Lett å føle seg velkommen når Liv Risa deler ferieopplevelser i lunsjen og byr på nystekte vafler! Eller når Bjørn byr på et solid håndtrykk og viser et stort engasjement i hva vi skal jobbe med, noe som virkelig inspirerer!

Gleder meg til å komme skikkelig igang på toppen av det hele ser det ut til at hele den gamle gjengen som jobbet på Arendal Øst kontrakten nå kommer tilbake til Risa!