anette wold

FORRETNINGSUTVIKLER OG ODELSGUTT

anette wold
FORRETNINGSUTVIKLER OG ODELSGUTT

Andreas Ueland er en 29 år og kommer fra Sirevåg. Han er odelsgutt på et småbruk med sauer, skog og utmark.

Etter å ha fullført videregående skole bestemte Andreas seg for å ta en utdannelse innen økonomi. Han har studert til siviløkonomi i Sogndal, Bergen og København.

Andreas har bla. jobbet i Fjordline, Deloitte, et av verdens største revisjons- og konsulentselskaper og for Accenture, et internasjonalt konsulentselskap.

I februar i år tok Andreas imot en ny utfordring som forretningsutvikler i Risa. Han ble spurt om å bli med i selskapet, og han er veldig fornøyd med avgjørelsen. Andreas kunne aldri tenke seg å bo et annet sted enn på Sirevåg og da er reiselengden til hovedkontoret på Nærbø perfekt.

Noen av hans første oppgaver var å håndtere prosessen med å kjøpe tilbake aksjene i Risa. Han jobber også tett med eiendommene til selskapet, hvor han følger opp investeringer og koordinerer byggingen av et nytt bygg på Gismarvik. Andreas trives godt i Risa og føler seg hjemme i kulturen. Selskapet er opptatt av på trening og kosthold, noe han selv verdsetter høyt.

Til tross for å ha erfaring fra et større, korporativt miljø, savner ikke Andreas dette etter å ha begynt i Risa. Han setter pris på den nære organisasjonen og de sterke båndene som knyttes mellom de ansatte. Dette gjør det enkelt for ham å trives og yte sitt beste.

Andreas er forlovet og bruker mye av sin fritid på fotballaget i Brusand. Her trener de to ganger i uken og Andreas finner glede i å være en del av et fellesskap og holde seg aktiv. I tillegg bistår han som avløser på gården der han utfører vanlig gårdsarbeid og skoging. Erfaringen med å leie en minigraver for en liten jobb har gitt ham stor respekt for maskinførerne i Risa og deres ferdigheter.

Som forretningsutvikler i Risa trives han godt og har funnet et arbeidsmiljø og en kultur som passer perfekt for ham. Med sin forlovede og engasjementet i fotballaget finner Andreas også balanse og trivsel utenfor arbeidslivet. Han er en dedikert person som setter pris på fellesskap og hardt arbeid, og han har funnet seg godt til rette i Risa.

Andreas er også en del av Risa sitt utviklingsprogram «unge talenter». Her har Risa et knippe med unge ansatte som sikter mot en plass i konsernledelsen.