anette wold

Lederen

anette wold
Lederen

2020 var året vi skulle bruke til å samle sammen troppene og komme oss opp på stødige ben for å igjen bli den motstandsdyktige entreprenøren vi er.

Gitt alle utfordringene vi har stått ovenfor i løpet a v 2020, entrer vi det nye året sterkere enn før. Året har resultert i en slankere administrasjon, men tross dette har vi fortsatt med oss god kompetanse på laget vårt. Internproduksjon har en viktig oppga ve med oppfølging av ressurser og vi skal serve bedriften med en god dynamikk mellom de ulike avdelingene. Hele tiden jobber vil med å forbedre oss og 2021 er ikke et unntak. Vi skal fortsette vårt gode fokus på miljøavtrykk – blant annet tomgangskjøring, dieselforbruk, kjøring med biodiesel og finne de beste løsninger for våre kunder. Det er vår jobb på internproduksjon å være bindeleddet, samt sørge for en god dynamikk mellom de ulike avdelingene i Risa. Vi tilbyr tjenester innen stikning, transport, spesialprosjekt, pukk og tipp, tømrerarbeid, arbeidsvarsling, samt boring og sprengning. På laget har jeg med meg mange dyktige medarbeidere og våre tjenester har fått eget sted på Risas nettside under Anleggstjenester & utleie. Dette gir en god oversikt med informasjon til kunder og andre interessenter som ønsker å lese mer om oss.

Eksternt er vi opptatt å ha en god dialog sammen med Rental.one og Bjørns hage og anlegg. Begge firma er en viktig brikke for å kunne gi oss en fin flyt med fordeling av maskiner og ressurser ut i Risas prosjekter.

De senere årene har vi hatt fokus på å ha et godt samarbeid med andre lokale entreprenører. Vi har fått til mye godt arbeid som verdsettes høyt og vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet i 2021.

Vi opplever at interessen blant våre ansatte er stor når arbeid i forbindelse med rammeavtaler for kommuner og Avinor skal utføres. Kundene er positive til våre oppdrag innen grunnarbeid og brøyting, og vi er glade for å kunne yte den beste service med kort responstid og levering på god kvalitet. Vårt mål er å være raskt på plass for å serve kunden, og vi anser ingen jobber til å være for små.

Internproduksjon er klar for 2021, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet – både internt og eksternt. Vi kan ikke annet enn å håpe at året 2021 kommer til å se lysere ut, men må være forberedt på et like tøft år som 2020. Vi har god tro på a t vi sammen finner gode løsninger. Ønsker alle ansatte og kunder en riktig god jul og et godt nytt år!

Kato Risa, leder for Internproduksjon