anette wold

Hvem er vi?

anette wold
Hvem er vi?

Børge Undheim (43)
Sjåfør - Tunge kjøretøy
Samboer, tre barn og to bonusbarn

Børge Undheim (43), født og oppvokst på Undheim. Børge har kjørt lastebil siden han var 19 år. Først hjemme på Undheim der de drev med kyllinger. Deretter jobbet han en periode for Hå Rugeri, før han begynte i Risa. «Æg he alltid kjørt lastebil føle æg. Frå æg va liden he æg vore mæ far i lastebilen, så dæ blei bare sleg».

Børge begynte å kjøre lastebil i Risa for 4 år siden og skal ta fagbrev som Yrkessjåfør. «Æg ser at dæ blir meir og meir viktig å ha papir på dæ en helle på mæ, så derfor tæge æg nå fagbreve.»

På fritiden går det og i bil. Børge har en buss som er 43 år gammal, altså samme alder som eieren. Denne er bygd om til bobil med sengeplass til ni personer, noe som kommer godt med når en skal på tur med barn og bonusbarn. Han har selv bygd om bussen sammen med sin far. «Dæ går i arv dette mæ lastebil og buss» smiler Børge.

Mats Nyrud (27)
PROSJEKTINGENIØR
Samboer, ett barn på vei

Mats Nyrud (27) fra Fauske jobber som prosjektingeniør hos Risa på Haugalandet.

Mats begynte i Risa i august dette året. Han har bakgrunn fra Statens vegvesen i Haugesund og kjenner bransjen. Mats er utdannet byggingeniør fra Gjøvik. «Det er litt mer action i Risa og ting går unna med mange forskjellige oppdrag, det liker jeg», sier Mats. «Nå fikk vi nettopp oppdraget med Karmsundgata så det kommer nok til å ta endel av tiden min. Ellers så jobber jeg med ny kloakk på Mosbron, en rammeavtale med Haugaland kraft, VA sanering på Øvre Eide og en del andre ting»

Mats har kjøpt hus i Haugesund som krever oppussing. I tillegg er det en liten på vei i februar, noe som kommer til å forandre hverdagen. Når han da i tillegg har to finske lapphunder og en Harley Davidson Fatboy så skjønner vi at det ikke er problemer å fylle dagene.

Lasse Aksnes (25)
TRAINEE PROSJEKTINGENIØR
Samboer

Lasse Aksnes (25) er trainee som Prosjektingeniør, og startet opp i Risa august 2021. Lasse er oppvokst og bor på Nærbø. Før han begynte i Risa jobbet han 2,5 år som prosjekt og økonomikonsulent i Secant regnskap. Lasse er utdannet fra BI i Stavanger og er nå knyttet til Markedsavdelingen. Der får han bli med på beregninger av anbud. Etter å ha fullført studier ved BI Stavanger, og noen år med jobbing fristet det med å ta fatt på videre studier. Ved siden av jobben på Anbudsavdelingen er jeg i gang med å fullføre Executive Master in Business and Administration ved UIS.

Jeg kaller meg for sportsidiot, da spesielt med vekt på håndball og golf. Håndball fortrinnsvis på høsten og vinteren og golf om våren og sommeren. Det er helt perfekt. Han har tidligere spilt håndball på Nærbø, men da satsingen ble større og målet var og nå et toppnivå i Norge valgte Lasse studier fremfor håndballen.