anette wold

Tillitsvalgt

anette wold
Tillitsvalgt

2021 har vært et litt spesielt år. En litt tunge start med pandemi og en del permitteringer, men så snudde det. En del av arbeidsstokken måtte ut på reis siden det var litt tynt med jobber i nærmiljøet. Det var en utfordringer for noen, men det har gått veldig bra. Mange av de som var skeptiske fikk en mye bedre opplevelse enn de hadde fryktet. Jeg synes vi har taklet pandemien på en god måte. Lite og ingen smitte er et resultat av godt arbeid.

Vi i tillittsapparatet har en veldig god dialog med ledelsen og vi fikk gjennom en lønnsforhandling som vi må si oss fornøyd med.

Det ser ut til å være godt med arbeid framover. Prisene er noe presset så da er det viktig at vi får jobben gjort riktig første gang slik at vi ikke må gjøre den to ganger. Jeg håper at vi slipper å permittere så mange som vi måtte i fjor. Vi har mange gode folk og vi vil nødig miste noen.

Jeg føler at tonen er god og at folk har det bra i Risa. Det er en flott gjeng å være tillitsvalgt for. Jeg vil ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Hovedtillitsvalgt Odd Dysjaland.