anette wold

Leverandørfrokost

anette wold
Leverandørfrokost

I mars inviterte markedsavdelingen i Risa til leverandørfrokost. Det ble en suksess med cirka 80 inviterte leverandører fra forskjellige selskaper.

Glenn Hole er innkjøpsleder for konsernet og holder til på Nærbø. Han har ansvaret for rammeavtaler med kundeoppfølging i tillegg til å oppdatere og vedlikeholde innkjøpsprosessen i Risa. Her er det alt fra arbeidstøy, verneutstyr, kontorrekvisita, diesel og elektrotjenester. «De største leverandørene våre er Rental.one, elektro, diesel, asfalt og grossist. Risa har innkjøp for over én milliard i året, så det er store summer vi snakker om.»

«Leverandørfrokosten ønsker vi at skal bli en årlig begivenhet og vi gjør dette for å knytte oss sterkere til våre leverandører og i tillegg får de anledning til å treffe hverandre og kan utveksle kontakter. Bjørn Risa, Glenn Hole og Kai Tore Vatland hadde innlegg der de la fram Risa sitt syn og ønsker om samarbeidet. Og så ønsker vi å sette litt pris på våre leverandører, - de betyr mye for oss sier Glenn»

Årets leverandør ble kåret og Nettpartner stakk av med seieren.

Vi har styrket innkjøpsavdelingen, og har fått med oss Tor Espen Espedal på laget. Han startet 01.06.22 som innkjøpsleder prosjekt. I tillegg har Monica Liland-Vik komt tilbake til Risa fra 01.10.22 som avdelingsleder for innkjøp og juridisk.