anette wold

Innsats, blod og svette på Trolljegerprøven

anette wold
Innsats, blod og svette på Trolljegerprøven

I juni i år deltok administrasjonen i Risa på Trolljegerprøven i Kvernelandsveien på Sandnes og entusiasme og innsatsviljen var stor.

Mariann Moi og Vivian Nærland i fint driv

Etter grundig informasjon og god oppvarming var alle klare og ivrige for konkurranse. Lagene startet med få minutters mellomrom og det ble en intens konkurranse mellom lagene gjennom hele løypa.

De ansatte ble stilt overfor en rekke utfordringer som å klatre vegger, balansere på tau, krype gjennom gjørmevoller og løpe gjennom vannfylte hindringer. Hvert eneste hinder krevde teamarbeid og innsats fra alle på laget.

Lagene ble også testet på deres evne til å kommunisere og samarbeide for å fullføre hinder på mest effektive måte. Lagene jobbet hardt og ga hverandre støtte og motivasjon gjennom hele konkurransen. Til tross for en krevende konkurranse med mye blod og svette var det god stemning i alle lagene fra start til slutt.

Svein Arild Tandrevold, Kirsten Risa, Vivian Nærland, Mariann Moi og Ole Sjølyst

Team arbeid, god fysisk og mental helse står sentralt i vår bedriftskultur og aktiviteter som Trolljegerprøven hjelper å fremme disse verdiene. Gjennom slike arrangement skaper vi et godt samhold som igjen bidrar til et enda bedre arbeidsmiljø.

Kathrine Lilleland

Kato Risa

Torill Sigurdsen og Emeli Vigre

Bjørn Risa

Arne Jåsund

Thomas Baklund

Rune Berven-Hanssen