anette wold

Tillitsvalgt

anette wold
Tillitsvalgt

Kjære alle sammen,

2023 har vært et år med mye arbeid, gode resultater og positiv utvikling. Som hovedtillitsvalgt i Risa har det vært et begivenhetsrikt år, og jeg er stolt over det vi har klart å oppnå sammen som organisasjon.

Vi fikk i havn en lønnsavtale som både arbeidsgiver og arbeidstaker er fornøyd med. Det er ikke alltid en enkel oppgave å finne en felles plattform der begge parter kan gå ut av forhandlinger med hodet hevet. Men ledelsen var villig til å gi oss et godt oppgjør og vi er fornøyde.

I tillegg til lønnsavtalen har vi jobbet for å få på plass en tariffavtale. Den kom på plass på rekordtid! Takk for engasjementet og til alle som bidro for å få avtalen på plass!

Tariffavtalen er et viktig redskap som sikrer at våre medlemmer har klare retningslinjer å forholde seg til, og som ivaretar deres rettigheter på en effektiv måte.  

Selv om det har vært mye arbeid, har vi vært heldige og hatt få utfordringer i løpet av 2023. Dette tyder på at vi som organisasjon har et solid grunnlag og at vårt samarbeid med ledelsen fungerer godt. Selvfølgelig er det alltid rom for forbedringer, men jeg er stolt over at vi har hatt et år med få konflikter og lite motstand.

Jeg har nå vært hovedtillitsvalgt i en lengre periode, og det har vært veldig kjekt. Samtidig er jeg klar over at det er viktig med fornyelse og at andre også har noe å bidra med. Derfor håper jeg at det er andre som vil stå fram og ta over rollen som hovedtillitsvalgt når tiden er inne.

Til slutt vil jeg benytte anledningen til å ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år. La oss alle ta godt vare på hverandre, både på jobb og privat.

Med vennlig hilsen,

Odd Dysjaland
Hovedtillitsvalgt i Risa