RisaRoar Lindefjeld

Stø kurs i sør

RisaRoar Lindefjeld
Stø kurs i sør

Mange prosjekter er nå ferdigstilt i Risa Sør.

Mads Hompland

Vi har i år ferdigstilt to store prosjekter, Ertsmyra for Statnett og rassikring Fv42 for Statens Vegvesen, i tillegg til flere andre ”store og små” prosjekter. 2016 har vært et godt år her i sør, sier Mads Hompland, regionleder Sørlandet.

Vi har flere jobber på gang. Blant annet er vi underentreprenør for Veidekke på Ertsmyra. Dette er neste byggetrinn på vestre korridor og vi skal lage fundamenter, jording, veier, asfalt og kabelkanaler. Arbeidet ferdigstilles i løpet av året. For Kruse Smith skal vi utføre grunnarbeider som underentreprenør på Agder Energi sine koblingsanlegg i Kvinesdal og på Ertsmyra. Med det er ”ringen sluttet”, og Risa er engasjert i ulik grad på alle de tre jobbene med ”topparbeid” som pågår på Ertsmyra! I løpet av november har vi fått tildelt flere nye kontrakter. Tjørhom transformatorstasjon, med oppstart mai 2017. I Kvinesdal skal vi på oppdrag for Statnett utføre vei- og trafikksikkerhetstiltak på Fv465 i forbindelse med utbygging av Fjotland transformatorstasjon.

2016 har også vært preget av godt fart i hyttemarkedet, og vi jobber på flere hyttefelt sammen med våre oppdragsgivere. Spesielt moro er det også at vi er i gang med Rubetødnan hyttefelt, der Sinneshyttå AS er utbygger. Vi håper og har god tro på at aktiviteten vil fortsette med samme tempo også i 2017.

Inngangen mot et nytt år er som normalt, men vi merker strammere priser og hardere konkurranse i markedet. Vi må være flinke til å utnytte den lokale forankringen vi har i området. Samtidig jobber vi tett med anbudsavdelingen på Nærbø. Jeg vil også trekke fram det gode samarbeidet vi har med ressursavdelingen på Nærbø. Vi har ukentlige møter og det fungerer utmerket. Risa Service fungerer også godt. De har vært flinke og fått til mye bra. Noen utfordringer vil det alltid være, men som med alt annet er godt samarbeid nøkkelen til suksess!

Fra venstre: Karl Mygland, Erlend Aksnes, Mads Hompland, Stein Arild Boi Pedersen og Fred Johnny Wikøren. Foto: Tor Sindre Tjomlid, Avisen Agder.