RisaRoar Lindefjeld

Kjell N. Skjølingstad, anleggsjef Risa

RisaRoar Lindefjeld
Kjell N. Skjølingstad, anleggsjef Risa

Vi er inne i en god flyt, men vi må jobbe med å styrke organisasjonen. Det er rett og slett et vanvittig godt marked, spesielt på samferdsel og energi. Da er det ikke bare Statnett på energi siden, men Lyse, Agder Energi, Sira Kvina, Dalane Energi, Haugaland Energi osv. Store investeringer i veianlegg kommer fra Statens vegvesen og Nye Veier. Derfor styrker vi nå organisasjonen vår.

Vårt konkurransefortrinn er at vi er en liten og fleksibel organisasjon og vi har en god maskinpark, men marginene er små derfor må vi tenke og jobbe smart til enhver tid. 

Byggherrene blir mer og mer proffe og stiller strengere krav til både HMS, gjennomføringsplaner, bemanningsplaner og framdrift. Det er faktisk slik nå at prosateksten i et anbud kan være utslagsgivende for hvem som får jobben. Her må vi ikke sove i timen. Vi må bygge en sterk grunnmur i Risa. Vi skal ha det kjekt på jobb og vi skal tenke langsiktig. Vi er godt i gang med dette med for eksempel Risa skolen og lærlingeopplæringen. 

Vi har godt moment inn i neste år med en bra ordrereserve i ryggen. En annen ting jeg legger merke til er at det er mye god Risa-omtale og det gir god stemning i laget.